Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Συμμορία του ευρώ ή Συμμορία της δραχμής ;

Ποιοι είναι τελικά οι συμμορίτες, αυτοί της δραχμής ή αυτοί του ευρώ; Ιδού οι απορία που δε θέλει και πολύ μυαλό για να απαντηθεί. Οι πραγματικές συμμορίες είναι αυτές που διαμοιράζονται, ασκούν και ελέγχουν την εξουσία, απολαμβάνουν τα οφέλη της πλούτη και καλοπέραση και αδιαφορούν για τους υπόλοιπους που υποφέρουν. Κατά συνέπεια, μία είναι η εγκληματική συμμορία σήμερα. Η «συμμορία του ευρώ».
Πολιτικοί, πολιτικάντηδες εραστές της καρέκλας, επιχειρηματίες-αεριτζήδες, δημοσιογράφοι-γενίτσαροι, τηλεπερσόνες της πλάκας και του κούφιου λούστρου, διάφορα δημόσια προσώπατα αναντάμ παπαντάμ. Όλοι τους, ή σχεδόν όλοι τους, λάθρα βιώνοντες με παχυλές αμοιβές και θαλασσοδάνεια, πατούν επί ανθρώπινων πτωμάτων και του κεντρικού πτώματος που λέγεται ελληνική οικονομία. Συνεχίζουν να υπηρετούν τυφλά ή ημίτυφλα τον αφέντη που μας έριξε στα Τάρταρα, επέβαλλε μια νέα κατοχή και οχτώ χρόνια τώρα μας μαστιγώνει αλύπητα χωρίς έλεος. Τον Γερμανό κατακτητή με όπλο το νόμισμα-δολοφόνο, το ευρώ και τις τράπεζες.
Αποκαλούν εμάς συμμορία της δραχμής ! Ποιοι, οι  συμμορίτες του ευρώ που  ύστερα από τα εγκλήματά του αφέντη και τα δικά τους εδώ και  οχτώ ολόκληρα χρόνια σε βάρος της χώρας, θα έπρεπε να κρύβονται, να ντρέπονται και να είναι πιο προσεκτικοί.
Ορισμένοι τέτοιοι ακραίοι γελοίοι συμμορίτες φτάνουν στο σημείο να ζητούν ακόμα και ποινικές ευθύνες και διώξεις κατά των υποστηρικτών της άποψης για τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα. Είναι τόσο μεγάλο το θράσος τους που σε μια χώρα υποτίθεται δημοκρατική, προτείνουν το διωγμό της άποψης. Δεν τους αρκεί που μονοπωλούν φασιστοειδώς όλα σχεδόν τα καθυποταγμένα και βουτηγμένα στα χρέη ΜΜΕ, (που χρηματοδοτούνται από την υπερφορολόγηση όλων μας), αλλά κουνούν απειλητικά το δάχτυλο προς τη διαφορετική άποψη, ωσάν να καλούν τους «χωροφύλακες» να μας συλλάβουν.
Ακούμε πολλά τέτοια ειδικότερα τώρα που πλησιάζει το τέλος για τους Γερμανοτσολιάδες. Ξεσηκώνεται και αλιχτά η ευρω-συμμορία, η οποία δεν κατάλαβε ακόμα ότι το μεγάλο αφεντικό της πέραν του Ατλαντικού άλλαξε. Και έχει αλλάξει η γραμμή για τη δραχμή. Και η ώρα της κρίσης πλησιάζει. Και τα ελικόπτερα να βρίσκονται σε ετοιμότητα.
 http://odosdrachmis.gr
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ