Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Ζευγάρι κάνει σeξ σε λεωφορείο ενώ η γυναίκα «κατεβάζει» ένα μπουκάλι μπύρα


Πρόκειται για μια άκρως ενοχλητική σκηνή, όπου ένα ζευγάρι, έρχεται... πολύ κοντά σε ένα δημόσιο αστικό λεωφορείο, με τους υπόλοιπους επιβάτες να κοιτούν σε κατάσταση σοκ.

Για τρία ολόκληρα λεπτά, η γυναίκα «καβaλησε» τον σύντροφό της, προχωρώντας σε σeξουαλικές πράξεις και συγχρόνως, πίνοντας... μπύρα. Οι παρευρισκόμενοι τράβηξαν το περιστατικό σε βίντεο, όπου η γυναίκα περιστρεφόταν πάνω στον άνδρα, ενώ ύστερα από λίγο έδειξε και το στήθος της, με τον άνδρα να το... φιλάει.
Το ζευγάρι φαίνεται πως δεν ενδιαφέρθηκε για τα αδιάκριτα βλέμματα και έκανε ότι έκανε, ενώ το λεωφορείο βρισκόταν εν κινήσει. Μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως η γυναίκα, κοιτούσε στα μάτια τους υπόλοιπους επιβάτες (αλλά και στην κάμερα), αλλά δεν ένιωσε καμία απολύτως ντροπή.

Το βίντεο που έγινε viral, σταματάει στα τρία λεπτά, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το ζευγάρι αποπειράθηκε να σταματήσει.

Δείτε το βίντεο:


Περισσότερα: Ξανaμμένο ζευγάρι κάνει σeξ σε λεωφορείο ενώ η γυναίκα «κατεβάζει» ένα μπουκάλι μπύρα (video) | E-Radio.gr Viral 
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ