Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ “Live your myth in Greece”


Μαζί η ΤαCIA, το σύνολο της πρώτης φοράς δήθεν  πατριωτικής αριστεράς και απο πίσω η αλητεία της δεξιάς που διέλυσε την χώρα….
Αρχικά μην ξεχνάτε την ΤαCIA


download
ΤαCIA
Kαι τώρα διαβάστε
Μοιράζουν φυλλάδια σε λαθρομετανάστες στα τουρκικά παράλια με τίτλο «Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα»!
Η υπόθεση λαθρομετανάστευση και πως αυτή χρησιμοποιείται από γνωστά κέντρα αλλά και χώρες  για την αλλοίωση της ανθρωπογεωγραφίας στην Ελλάδα, είναι λίγο έως πολύ γνωστή.
Κάθε ημέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις που αποδεικνύουν την οργάνωση και τους σκοπούς αυτού του διεθνούς κυκλώματος που καμία σχέση δεν έχει δικαιολογίες περί «ανθρωπισμού» και άλλων σχετικών εννοιών.
Είναι καθαρά πλέον ένα αντεθνικό σχέδιο, καλά οργανωμένο που προσφέρει σε αυτούς που το εκμεταλλεύονται τεράστιους τζίρους και στην Τουρκία το νέο μέσο άλωσης του Ελληνισμού.
Δεν πρόκειται για αυθόρμητες εισόδους «κατατρεγμένων προσφύγων» αφού ούτος ή άλλως έρχονται από τα δυτικά τουρκικά παράλια όπου δεν υφίσταται κανένας πόλεμος βέβαια.
Πρόκειται για ένα σύστημα με κρατική «υπογραφή», τεράστια κέρδη για την τουρκική Ακτοφυλακή και την Αστυνομία με το ΛΣ να έχει καταστεί απλά υπάλληλός τους για την μεταφορά των λαθρομεταναστών από την Τουρκία στα ελληνικά παράλια.
Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα  λαθρομετανάστες, που συνωστίζονται στα παράλια της Τουρκίας για να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα, εφοδιάζονται με ένα φυλλάδιο το οποίοέχει τίτλο «Welcome To Greece» και στο εξώφυλλο δείχνει ένα μετανάστη μόλις έχει… αράξει σε μια παραλία να κοιτά την ανατολή του ήλιου.
Στο εσωτερικό του φυλλαδίου υπάρχει ενημέρωση, όπως και φράσεις στα ελληνικά με εξήγηση στα αγγλικά, ώστε οι λαθρομετανάστες να μπορούν να πουν δυο λέξεις αλλά και να έχουν ένα μπούσουλα πώς θα κινηθούν.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον να διερευνήσουν οι ελληνικές Αρχές και Υπηρεσίες είναι ότι αυτό το φυλλάδιο μοιράζεται στην Τουρκία. Δηλαδή, μοιράζεται στο έδαφος της Τουρκίας στους λαθρομετανάστες με την συνεργασία των τουρκικών αρχών.
Βέβαια και να το «ερευνήσουν» ελληνικές υποτιθέμενες αρχές δεν πρόκειται να γίνει τίποτα εφόσον η πολιτική γραμμή είναι αυτή των ορθάνοικτων θυρών.
Το φυλλάδιο, ανήκει σε διεθνή «αντιρατσιστική» οργάνωση, η οποία παρέχει και  πλήρεις πληροφορίες προς λαθρομετανάστες, προτρέποντάς τους μάλιστα να μην δώσουναποτυπώματα σε άλλες χώρες, παρά μόνο στην Ελλάδα, έτσι ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα, σε περίπτωση που φτάσουν σε άλλη χώρα και δεν τους αρέσει.
Καθίσταται επομένως  ξεκάθαρο ποιος ο σκοπός αυτής της πρωτοφανούς εισβολής που υφίσταται ο υπνωτισμένος κατά τα άλλα τόπος καθώς δεν υπάρχει καμία αντίδραση για αυτή την κοροϊδία σε βάρος της χώρας που έχει ξεπεράσει πλέον και αυτά τα όρια της γελοιότητας.
Ακόμη στις σελίδες του εντύπου, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για έναν λαθρομετανάστη, από το που βρίσκονται τα κέντρα κράτησης, μέχρι το ποια είναι η ελληνική νομοθεσία, καθώς και τηλέφωνα… δικηγόρων, που αναλαμβάνουν (με το αζημίωτο φυσικά) τέτοιες υποθέσεις!
«Είναι πολλά τα λεφτά», όπως είναι και η γνωστή ατάκα από την ελληνική ταινία.
Τόσο οι πρόσφατες αποκαλύψεις ότι οι λαθρομετανάστες έρχονται πλέον με τουριστικά πλοιάρια από τις τουρκικές ακτές, όσο και τπο γεγονός ότι το ΛΣ έχει μετατραπεί σε υπάλληλο των τουρκικών αρχών για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών δείχνουν ότι η όλη υπόθεση έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι ουδείς, πλην ελαχίστων, ασχολείται, ή διαμαρτύρεται για τον ξεφτίλισμα αυτό του ελληνικού κράτους και της Εθνικής κυριαρχίας που πλέον έχει πάψει να υφίσταται.
Και στα αραβικά
Στην «ενημέρωση» και «υποδοχή – πρόσκληση» των λαθρομεταναστών έχει δημιουργηθεί και ένα σάιτ, το www.w2eu.info, -καθώς και σύμφωνα με αυτά που είπε ο πρωθυπουργός έχουν και «ταμπλέτες» μαζί τους- που διαφημίζεται και στο εξώφυλλο του φυλλαδίου. Μάλιστα, όλα τα φυλλάδια υπάρχουν και σε μορφή pdf
Δείτε το έντυπο σε μορφή pdf εδώ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Το ωραίο είναι ότι οι άθλιοι που πρέπει να πάνε για εσχάτη προδοσία, συγκρίνουν τους έλληνες της Σμύρνης…με τους πακιστανούς του Μπαγκλαντές…..
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ