Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ (4ο) ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Πέρασε το νέο πολυνομοσχέδιο με «ναι σε όλα» από 153 ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, «όχι» από όλη την αντιπολίτευση

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης πριν την ψηφοφορία σφοδρή αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ αποδόμησε το αφήγημα της κυβέρνησης για τα αντίμετρα, ενώ από την πλευρά του ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ψευδοπροφήτη και ότι κοντεύει να γίνει γραφικός ζητώντας συνέχεια εκλογές.

Αυτονόητο και αναμενόμενο...
Εκτός αν πίστευε κανείς, πως μερικές χιλιάδες... ΑΟΠΛΟΙ ΩΣ ΜΑΖΑ, θα μπορούσαν να ανατρέψουν την δεδομένη κατάσταση.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ...

ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2017, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΖΑ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ... ΚΑΦΕ ΚΑΙ FAST FOOD.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κι επειδή θα έρθουν λιαν συντόμως και καινούργια δυσβάστακτα μέτρα... ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ, ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΑ, ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ Ή ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

(Κρατήστε αυτό το σχόλιο, και θα με θυμηθείτε... αυτά που έρχονται εναντίον του λαού, δεν μπορεί να τα συλλάβει ανθρώπου νους... λίγοι τα γνωρίζουν...)

Η φωτό, είναι επιλογή μου
===================================================

Μετά την ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και των άρθρων του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας για το κλείσιμο της Αξιολόγησης, πέρασε με το 4ο ουσιαστικά μνημόνιο με 153 «ναι σε όλα» από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ολα τα κόμματα της ανιπολίτευσης ψήφισαν κατά, εκτός από τη ρύθμιση για την κατάργηση του αφορολόγητου στη βουλευτική αποζημίωση και την μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια. Τα αντίμετρα της κυβέρνησης ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ενώ πολλά άρθρα του πολυνομοσχεδίου που αφορούν διαρθρωτικές αλλαγές, ψήφισε και ο επίσης ανεξάρτητος Χάρης Θεοχάρης.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ψήφισε «παρών» στο άρθρο 56, που αφορά ρυθμίσεις για την ιδιωτική εκπαίδευση.
Οπως δήλωσε το έπραξε όχι για να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση, αλλά στη μνήμη του πρόωρα χαμενου αδελφού της ο οποίος ήταν πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ.

Από την ψηφοφορία απουσίαζε η Χρυσή Αυγή.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μαζί με τους 16 βουλευτές του κόμματος του, απέστειλαν επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, με την οποία δηλώνουν ότι, «δεν επιθυμούμε να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας μια άκυρη, παράνομη διαδικασία».

Παράλληλα αναφέρουν ότι καταψηφίζουν το νομοσχέδιο και χαρακτηρίζουν αντισυνταγματικό τον αποκλεισμό τους από την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης πριν την ψηφοφορία σφοδρή αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ αποδόμησε το αφήγημα της κυβέρνησης για τα αντίμετρα, ενώ από την πλευρά του ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ψευδοπροφήτη και ότι κοντεύει να γίνει γραφικός ζητώντας συνέχεια εκλογές.

http://www.crashonline.gr/
http://attikanea.blogspot.gr/
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ