Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο


Η πλειοψηφία των ανθρώπων που εργάζονται έχουν έναν λόγο για τους δυσαρεστεί η δουλειά τους. Δεν είναι απαραίτητα το αντικείμενο τους. Μπορεί να φταίει το αφεντικό, ή ένας κακός και πονηρός συνάδελφος. Ή ίσως οι πελάτες σας πρήζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αυτά δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που τραβάνε άλλοι άνθρωποι. Όπως οι καθαριστές υπονόμων στο Μπαγκλαντές. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν έναν καθαριστή υπονόμων εν ώρα εργασίας. Βουτάει μέσα στα νερά (;) και κάνει την δουλειά του, χωρίς να φοράει ούτε καν την απαραίτητη στολή.
Εργάζεται στο δήμο της Ντάκα, της πρωτεύουσας αυτής της μικρής χώρας με τον τεράστιο πληθυσμό. Μόνο η Ντάκα, έχει 14 εκατομμύρια κατοίκους, ενώ πρόσφατα επλήγη από πλημμύρες που προκλήθηκαν από συνεχείς βροχοπτώσεις.

Ο δήμος και η τοπική αρχή Υδροδότησης και Αποχετεύσεων, προσπαθεί να δώσει λύση στο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Ένα πρόβλημα που συνεχώς επιδεινώνεται από την εκσκαφή δρόμων για την τοποθέτηση νέων αποχετευτικών αγωγών.

Ήρωες σαν τον κύριο της φωτογραφίας, προσπαθούν να δώσουν μια προσωρινή λύση μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο, ώστε να διατηρηθεί, για όσο χρειαστεί, σε καλή κατάσταση το δίκτυο υπονόμων της πόλης. Φυσικά, φανταζόμαστε όλοι πως η αμοιβή του γι’ αυτή την δουλειά είναι πενιχρή. Μήπως το ξανασκεφτόσασταν πριν γκρινιάξετε για την δουλειά σας την επόμενη φορά;

AdTech Ad


Περισσότερα: Αυτή είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο (pics) | E-Radio.gr Θέματα 
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ