Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Η γυναίκα που θα παντρευτεί ο Κώστας Πρέκας

Αιφνιδίασε πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Πρέκας όταν ανακοίνωσε πως σκοπέυει να παρατήσει την εργένικη ζωή και να παντρευτεί στα 75 του.

Την... νύφη κανείς δεν την γνώριζε, μέχρι που κυκλοφόρησε το όνομα της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Άποψη» η γυναίκα που κατέκτησε τον Κώστα Πρέκα είναι η ισχυρή κυρία των δημοσίων σχέσεων, Μαίρη Βιντιάδου.


«Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη μαζί με την ομάδα της, πριν από μερικούς μήνες, ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου του στον Πειραιά. Η καθημερινή τους τριβή λόγω της δουλειάς τον έκανε να την ερωτευτεί. Για να την κατακτήσει τις έγραφε δεκάδες τρυφερά ποιήματα. Με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να έρχονται πιο κοντά, και να μοιράζονται στιγμές και εκτός δουλειάς, όπως βόλτες σε ταβερνάκια μαζί με φίλους τους», αναφέρει το δημοσίευμα.
Η κ. Βιντιάδου ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν στο πλευρό του ηθοποιού όταν νοσηλεύτηκε πριν από μερικές μέρες ενώ δεν θα λείπει από δίπλα του τη Δευτέρα που θα υποβληθεί σε επέμβαση διπλού bypass στην καρδιά του. Η επέμβαση συνέβαλε στο να πάρει ο 75χρονος ηθοποιός την απόφαση να κάνει πρόταση γάμου στην κ. Βιντιάδου. Οι πηγές της εφημερίδας λένε ότι το «ναι» ή το «όχι» στην πρόταση θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της επέμβασης.


Περισσότερα: Αυτή είναι η γυναίκα που θα παντρευτεί ο Κώστας Πρέκας - Akous. Νέα 
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ