Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

ΕΛΛΑΣ: 50 + μπάτσοι θησαύριζαν συμμετέχοντες σε εγκληματικό κύκλωμα διακίνησης ανθρώπινων ψυχών!


Δεν φανταζόμαστε ότι θα είχε τόσο μεγάλες διαστάσεις το κύκλωμα των μπάτσων που θησαύριζαν συνεργαζόμενοι αρμονικά με τους αρχηγούς των διακινητών ανθρώπινων ψυχών (αυτούς που τα ρεπορτάζ αποκαλούν αδόκιμα «δουλεμπόρους»).

Το θέμα είχε αποκαλύψει δημοσίευμα του «Κυριακάτικου Βήματος» (26/4) που έκανε λόγο για τον τρόπο με τον οποίο θησαύριζαν αυτοί οι μπάτσοι εμπορευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο (σχετική μας ανάρτηση με βίντεο).

Σήμερα από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Kontranews μαθαίνουμε ότι απ’ τον σούπερ κοριό της ΕΥΠ προέκυψαν «συγκλονιστικά ντοκουμέντα για το μαφιόζικο κύκλωμα» των μπάτσων. Αυτό  το κατεύθυνε «ένα επιτελείο ανώτερων αξιωματικών της ΕΛΑΣ» το οποίο «συνεργαζόταν με μεγάλες διεθνείς σπείρες που εκμεταλλευόταν φτωχούς κυνηγημένους μετανάστες» με αποτέλεσμα οι μπάτσοι να θησαυρίζουν. 

Το εντυπωσιακό είναι το μέγεθος του μπατσάδικου εγκληματικού κυκλώματος. Σ’ αυτό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα που αναφέραμε δεν συμμετείχαν πέντε ή δέκα μπάτσοι αλλά «τουλάχιστον 50»!!!.

Δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα θα έχει η δικαστική έρευνα. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις είμαστε πολύ επιφυλακτικοί. Εδώ πάντως ταιριάζει γάντι το άσμα του Θ. Μπακαλάκου «Ποιος απ’  τους προστάτες θα μας προστατέψει ... ». 

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ