Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Γιατί η λογική των δανειστών δεν αποδίδει καρπούς ???Οι συντηρητικοί πιστεύουν ότι υπάρχει κάποιος φυσικός νόμος ο οποίος παρεμποδίζει τους ανθρώπους από το να εργάζονται. Είναι σαν ‘εξάνθημα’ οι άνθρωποι να απασχολούνται, και είναι δημοσιονομικά ορθό να διατηρείς το ένα δέκατο του πληθυσμού (σημ: ενδεικτικό) ανενεργό για μια απροσδιόριστη περίοδο.
Αυτό είναι απίθανα τρελό. Κι όμως, με τέτοιου είδους ανοησίες μας έχουν φουσκώσει χρόνια και χρόνια. Το κύριο καθήκον μας λοιπόν είναι να πείσουμε τους ανθρώπους ότι είναι λογικό είναι λογικό και ότι δεν είναι λογικό δεν είναι.
Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στον καθένα ότι αν προσφέρουμε νέου είδους εργασίες, τότε όλο και πιο πολλοί άνθρωποι θα εργάζονται και θα καταστεί προφανές ότι δεν υπάρχει γι αυτό κάποιο κρυφό εμπόδιο. Βάζοντας τους ανθρώπους σε χρήσιμες εργασίες, είναι αυτό που αυξάνει τον εθνικό μας πλούτο.
Η άποψη ότι υπάρχουν πολύπλοκες αιτίες που θα μας καταστρέψουν δημοσιονομικά εάν τολμήσουμε να δημιουργήσουμε δουλειές και να αυξήσουμε τον πλούτο μας, είναι άποψη εκφοβιστική, μπαμπούλας.
Λόρδος Κεϋνς
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ