Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΗ λυσαλέα προπαγάνδα της αριστεράς, η οποία κατόρθωσε να αντιστρέψει την ήττα της δια των όπλων, σε νίκη της δια του ψεύδους, έχει πλέον περάσει στο πόπολο, ότι πας μη αριστερός στη διάρκεια του συμμοριτοπολέμου ίσον συνεργάτης των Γερμανών.
Όταν λοιπον ο μεσος χαχολος των ελληνοφωνων μαζών ακούει τις λέξεις ταγματασφαλίτες ή τάγματα ασφαλείας, νομίζει ότι έχει να κάμει με κάποια παρακλάδια των ες-ες, που σφαγιάζανε τους Έλληνες, προς δόξαν της Βαλχάλας και του Βάγκνερ.
Τρίχες!
Αριστερές τρίχες και ανιστόρητες τσιπρουλιές, σαν και το "όχι" του δημοψηφίσματος τους...
Κλικάρετε λοιπόν απάνου στο συνδεσμούλι εδώ...
http://panusis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_7.html
για να λάβετε μίαν ιδέα του πόσο ύπουλα έχει μολυνθεί η σάρκα και η ψυχή του έθνους μας, από τα καρκινώματα των τραμπούκων του βολέματος και της αρπαχτής [που τους ψηφιζει και ο Άκης...]
Τι να σας καμω;
Πρεπει να προσπελασουμε και τη λογοκρισια του φ.β, για να φτασουμε στο μπλογκ!

Σχολιασμός: 

Κούρκουλος

1. ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ .ΗΤΑΝ ΣΤΑ Τ.Α. ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΙΜΟΣΤΑΦΩΝ ΕΛΑΣΙΤΩΝ ΤΟΥ  ΚΛΑΡΑ 

2.  Άνθρωπος ο οποίος ορκίζεται και οπλιζεται στον κατακτητή και δολοφόνο του λαού του είναι προδότης και αποβρασμα όπως επίσης προδότης είναι και ο πρωθυπουργός της κατοχής ραλης διότι υπηρετούσε τους ναζί. 
Αν ήταν πατριώτες και απλός αντικομουνιστες ας πήγαιναν να πολεμήσουν με τον εδες και τον Ζέρβα. Αλλά ήταν απλός καθάρματα και τίποτε άλλο αν ήταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν εκτελεστεί όλοι μέχρι ενός στην απελευθέρωση..


ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ