Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Φτου,τσόκαροΉταν μια γυναίκα που μόλις είχε παντρευτεί. Παρατηρούσε όμως ότι κάθε πρωί που ξυπνούσε ήταν γεμάτη σάλια. Πάει λοιπόν στον γιατρό και του αναφέρει το πρόβλημα της.

Ο γιατρός την κοιτούσε απορώντας:


-Μήπως άλλαξε τίποτα αυτό το χρονικό διάστημα? Μήπως συνέβη τίποτα ασυνήθιστο? ρωτάει ο γιατρός.
- Όχι…, απαντά η γυναίκα, μόνο που αγοράσαμε ένα βίντεο πριν 1 βδομάδα και βλέπουμε καμιά ταινία. Εμένα με πιάνει νύστα και με παίρνει ο ύπνος, αλλά βλέπει ο άντρας μου καμιά ωρίτσα και έπειτα πρέπει να κοιμάται κι αυτός, συμπλήρωσε η γυναίκα.
-Σήμερα το βράδυ θα κάνετε πως σας παίρνει ο ύπνος, για να δείτε τι συμβαίνει αφού κοιμηθείτε. Μπορεί να αφορά τις συνήθειες του συζύγου. Σύμφωνοι? λέει ο γιατρός.
-Εντάξει γιατρέ μου, λέει η γυναίκα.
Βραδιάζει λοιπόν, πέφτει στο κρεβάτι το ανδρόγυνο, βάζει ο άντρας μια ταινία και βλέπανε. Σε μια στιγμή, η γυναίκα έκανε πως αποκοιμήθηκε. Την κοιτάζει ο άντρας της, σιγουρεύεται οπότε μια και δυο τινάζεται απ” το κρεβάτι, αρπάζει μια τσόντα και την βάζει στο βίντεο. Έπαιζε η τσόντα, οπότε σε κάθε καλή σκηνή έλεγε ο άντρας:
-Κοίτα ρε κάτι γκόμενες που πηδάει ο κόσμος! και γυρίζοντας προς την γυναίκα του:
-Φτου σου, τσόκαρο!ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ