Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΥΓΕΙΑ: Το σώμα σας δεν είναι πλέον δικό σας: η Αυστραλία έχει γίνει η πρώτη χώρα που μικροτσιπίζει τους πολίτες της


(NaturalNews) Ίσως να μην έχετε παρατηρήσει, αλλά υπάρχουν δύο είδη χωρών στον κόσμο αυτές τις μέρες: Δικτατορίες υπό την ηγεσία των αυταρχικών και των δημοκρατιών που αναλαμβάνουν αργά από τους αυταρχικούς. Βάλτε την Αυστραλία στην τελευταία.

Η Organic & Healthy αναφέρει ότι η γη Down Under έχει γίνει το πρώτο έθνος που ξεκίνησε την μικροτσίπ στους πολίτες της, αν και η NBC News προέβλεψε πριν από μερικά χρόνια ότι μέχρι το 2017 όλοι οι Αμερικανοί θα είχαν μικροτσίπ.

Η προσπάθεια της Αυστραλίας να εμφυτεύσει τους πολίτες με αυτό που πολλοί πιστεύουν ότι είναι το βιβλικό σημάδι του θηρίου είναι μια έξυπνη προπαγανδιστική εκστρατεία που εξισώνει τον μικροαντικειμενισμό RFID με το να γίνεται υπεράνθρωπος και οι άνθρωποι τον ικετεύουν », ανέφερε η News.com.au.

Είναι όλα σχετικά με την 'ευκολία'

Μια γυναίκα της Αυστραλίας, Shanti Korporaal, από το Σίδνεϊ, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας διαμάχης μετά την εμφύτευση εμφυτευμάτων και στα δύο χέρια. "Θα μπορούσατε να ρυθμίσετε τη ζωή σας, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τους κωδικούς πρόσβασης ή τα PIN", δήλωσε στην News.com.au.

Η ιδέα είναι ότι τα εμφυτεύματα μικροτσίπ σας δίνουν ένα μοναδικό αναγνωριστικό, οπότε το εμφύτευμά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπει σε κλειδωμένες πόρτες, να μεταφέρει προσωπικές πληροφορίες σε έξυπνα τηλέφωνα και άλλες προσωπικές συσκευές - και φυσικά να σας επιτρέπει να παρακολουθείτε παντού που πηγαίνετε από την κυβέρνηση .

Γιατί θα επιθυμούσε ο καθένας να το κάνει αυτό; Μια λέξη, λέει ένας παραλήπτης μικροτσίπ: "Ευκολία".

Όσο κακό είναι να μεταφέρετε κάρτες γύρω από αυτή τη μεταφορά προσωπικών και οικονομικών δεδομένων σε μαζικές (hackable) βάσεις δεδομένων και smartphones που χρησιμεύουν ως προσωπικές συσκευές παρακολούθησης - και πάλι, από ευκολία - έχετε τουλάχιστον την επιλογή (για τώρα) να τους αφήσετε πίσω Όταν πάτε κάπου.

Δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας ένα smartphone ή τουλάχιστον μπορείτε να μάθετε μερικούς τρόπους για την καλύτερη προστασία των πληροφοριών σας. Με τις κάρτες, αν πρέπει να τις μεταφέρετε, υπάρχουν συσκευές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ουσιαστική προστασία τους από τους κλέφτες ID και τις συσκευές παρακολούθησης.

Αλλά μόλις τοποθετήσετε μια συσκευή παρακολούθησης κάτω από το δέρμα σας, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό είναι να το αφαιρέσετε χειρουργικά ή να σπάσετε το άκρο σας.

Οι αρχές θα σας εντοπίσουν πραγματικά χωρίς λόγο; Έχει ήδη γίνει.

Όπως αναφέρθηκε τον Απρίλιο του 2012, τα αστυνομικά τμήματα παρακολουθούσαν κινητά τηλέφωνα χωρίς να λαμβάνουν πρώτα ένταλμα, όπως απαιτείται από την τέταρτη τροποποίηση του Συντάγματος. Στην πραγματικότητα, η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών διαπίστωσε ότι "πολλά" περίπου 200 τμήματα που συμμετείχαν στην έρευνα δεν το έκαναν. Ενώ ορισμένα τμήματα πήραν πρώτα το απαιτούμενο ένταλμα, άλλα "δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν διαφορετικά νομικά πρότυπα, όπως ένα ένταλμα ή μια λιγότερο αυστηρή κλήτευση".

Γιατί διευκολύνετε την παρακολούθησή σας;

Η πρακτική συνεχίστηκε. Τον Ιούλιο, η Βοστώνη Globe ανέφερε ότι το αστυνομικό τμήμα της πόλης είχε χρησιμοποιήσει "μια αμφιλεγόμενη τεχνολογία κινητών τηλεφώνων 11 φορές τα τελευταία επτά χρόνια χωρίς να έχει λάβει ποτέ ένταλμα έρευνας ..."

Ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα είναι η πειρατεία και η κλοπή ταυτότητας. Στην έκθεση NBC News πριν από αρκετά χρόνια, οι δημοσιογράφοι σημείωσαν ότι ένα από τα "προβλήματα" που μπορούσαν να επιλυθούν αφορούσε ιατρικές πληροφορίες: Τα τσιπ θα επέτρεπαν στους γιατρούς και τα νοσοκομεία να έχουν πρόσβαση στην ταυτότητά σας και στο ιατρικό ιστορικό εάν δεν αισθανθήκατε Ασυνόδευτη κατά την είσοδο (και πόσο συχνά συμβαίνει αυτό;). Αλλά οι ιατρικές πληροφορίες είναι ένας κορυφαίος στόχος των χάκερ και των κλεφτών ταυτότητας. Στην πραγματικότητα, οι πληροφορίες για την υγειονομική περίθαλψη είναι οι πιο περιζήτητοι από τους κλέφτες του κυβερνοχώρου, επειδή τα δεδομένα που περιέχονται στα αρχεία υγείας - συνταγές, αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, διευθύνσεις κλπ. - είναι πολύ πιο μόνιμα από ό, Ανίχνευση).

Το απόρρητο σε έναν ψηφιακό κόσμο είναι τόσο υψηλό όσο είναι. Οι αμφιβληστροειδοειδείς μας σαρώνονται, τα πορτοφόλια μας σαρώνονται, τα ηλεκτρονικά μας δεδομένα σπαταλούνται και τα κινήματα μας παρακολουθούνται ήδη - τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τις ιδιωτικές εταιρείες. Αλλά όλες αυτές οι μέθοδοι μπορούν να μετριαστούν. Είναι πολύ δύσκολο να μετριάσετε την προσωπική παρακολούθηση όταν μεταφέρετε τον ιχνηλάτη στο σώμα σας.

Το θέμα είναι, αν η κυβέρνηση μπορεί να σας παρακολουθήσει 24/7/365, η κυβέρνηση μπορεί να σας ελέγξει επίσης.

Πηγές:

OrganicAndHealth.org

News.com.au

Wired.com

NaturalNews.com

BostonGlobe.com

InfoWorld.com
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ